Силабус навчальної дисципліни «Господарське право» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-02-17S Вовк, Ю. Є. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Господарське право» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право». [Силабус]

[img] Text
07-04-17s (1).pdf

Download(1MB)

Анотація

Для розбудови правової держави та громадянського суспільства в Україні важливим є формування нового, вищого рівня правосвідомості та правової культури населення. Великого значення у світлі цього набувають правове виховання i правова освіта. Без глибоких знань прав, свобод, чинного законодавства еволюційний розвиток жодного суспільства не відбувається. Підвищення рівня правових знань у населення України, його правосвідомості та правової культури можливе лише за умови повсякденного, професійно-організованого правового виховання, здійснюваного з використанням усієї різноманітності його форм.. Навчальна дисципліна «Господарське право» складається з 10-ти тем і вивчається протягом одного семестру. В процесі вивчення цієї навчальної дисципліни розглядаються: поняття, предмет, метод та система господарського права; загальна характеристика суб’єктів господарювання, майнова основа господарювання; поняття та характеристика корпоративних відносин; правове регулювання господарської діяльності, тощо. Навчальна дисципліна «Господарське право» знаходиться у тісному зв’язку з теорією держави і права, цивільним та фінансовим правом. Мета вивчення дисципліни – формування у студентів системи знань про основні правові інститути господарського права, визначення основних проблем здійснення господарської діяльності, вивчення основних положень господарського законодавства, та напрямків його удосконалення. Завдання дисципліни: - формування у студентів системи науково-теоретичних знань з господарського права; - вивчення проблемних аспектів правового регулювання господарських відносин; - характеристика найважливіших правових категорій та конструкцій господарського права; - ознайомлення з методами господарсько-правового регулювання; - з’ясування теоретичних і практичних питань правового регулювання окремих галузей господарської діяльності; - підготовка до практичної діяльності висококваліфікованих спеціалістів в галузі господарсько-правової діяльності.

Title in English

Program of the Discipline «Сommercial law» Specialty – 081 «Law»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-02-17S,
Шифр: 07-02-17S
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Відновного правосуддя та приватної детективної діяльності
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Лют 2021 13:23
Останні зміни: 01 Бер 2021 14:45
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19880
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року