Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в природокористуванні» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня які навчаються за освітньо-професійною програмою "Менеджмент організацій і адміністрування" спеціальності 073 «Менеджмент»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-08-026S Скрипчук, П. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в природокористуванні» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня які навчаються за освітньо-професійною програмою "Менеджмент організацій і адміністрування" спеціальності 073 «Менеджмент». [Силабус]

[img] Text
06-08-026S.pdf

Download(641kB)

Анотація

Дисципліна є важливою через те, що фактично всі види бізнесу та життєдіяльності людини використовують екологічні технології і рішення. Бізнес не може бути сучасним й успішним, якщо продукція, послуга не є екологічно орієнтованою (ресурсо, енергоощадною) або не використовує відповідні екологічні й інформаційні інновації. Метою Мета дисципліни – отримати навички впровадження соціо-еколого-економічних та управлінських рішень у раціональному використанні природних ресурсів на підприємствах й у громадах. Методи та технології, які передбачається використовувати: синергії, системного аналізу, інформаційні, стандартизації, сертифікації.

Title in English

SYLLABUS "Innovative technologies in nature management" ВК 2.2 Code in Educational Program Educational level: master's (second) 07 Fields of knowledge: Management and administration 073 Specialty: 073 «Management» Еducational and professional programs of specialties: «Management of organizations and administration»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-08-026S, інноваційні технології в природокористуванні
Шифр: 06-08-026S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Менеджменту
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 03 Бер 2021 00:32
Останні зміни: 03 Бер 2021 09:16
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19978
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року