Методичні вказівки Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Міжнародна логістика» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міжнародний бізнес» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» для денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-258М Качан, О. І. (2020) Методичні вказівки Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Міжнародна логістика» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міжнародний бізнес» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» для денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-258М.pdf

Download(688kB)

Анотація

Розвиток зовнішньоекономічних зв’язків вітчизняних підприємств потребує розширення спектра знань для успішного ведення справ та створення гідного іміджу українських фірм на міжнародних ринках. Сьогодні неможливо обійтися без розуміння світових тенденцій у бізнесі та визнання співіснування багатьох культур та управлінських підходів до прийняття рішень у різних країнах світу. Дедалі більше набуває актуальності логістична складова в здійсненні підприємствами діяльності на зарубіжних ринках. Тому слід приділяти значну увагу вивченню логістики при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності, ці знання можна отримати вивчаючи навчальну дисципліну «Міжнародна логістика», яка націлена сформувати у студентів комплексні знання про найважливіші теоретичні та практичні аспекти з міжнародної логістики зокрема, щодо формування міжнародної логістичної стратегії, здійснення планування виходу на міжнародний ринок в сучасних умовах. Дисципліна належить до освітніх компонент фахової підготовки.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-258М
Шифр: 06-01-258М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини
Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини > 292 Міжнародні економічні відносини
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 05 Бер 2021 20:20
Останні зміни: 05 Бер 2021 20:20
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20039
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року