Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-171М Кузнєцова, Т. В. та Гарнага, О. М. та Подлевська, О. М. (2021) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання). [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-171М.pdf

Download(351kB)

Анотація

Підготовка кваліфікованих фахівців, конкурентоспроможних на європейському та внутрішньому ринках праці, здатних до компетентної, відповідальної й ефективної діяльності за своєю спеціальністю на рівні світових стандартів неможливе без систематичної самостійної роботи. Метою методичних вказівок є визначення вимог та умов, потрібних для організації самостійної навчальної й наукової праці студентів. Ці методичні вказівки спрямовані на вирішення таких головних завдань: створення умов для реалізації єдиного підходу до організації самостійної роботи студентів; сприяння формуванню у студентів навичок самостійної навчальної, науково-дослідної й практичної роботи; сприяння розвитку й поглибленню професійних, наукових і практичних інтересів студентів; сприяння формуванню професійних якостей, знань, умінь і навичок майбутніх фахівців та гармонійного розвитку особистості студента.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-171М, економіка підприємства
Шифр: 06-01-171М
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 29 Бер 2021 09:08
Останні зміни: 29 Бер 2021 09:08
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20271
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року