05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-06-98М.pdf Download(415kB) |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-06-98М, кулінарне мистецтво |
Шифр: | 05-06-98М |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 21 Квіт 2021 10:40 |
Останні зміни: | 21 Квіт 2021 10:40 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20419 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року