Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-06-98М.pdf

Download(415kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-06-98М, кулінарне мистецтво
Шифр: 05-06-98М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 21 Квіт 2021 10:40
Останні зміни: 21 Квіт 2021 10:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20419
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року