Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми адміністративного права та судочинства» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-02-90M Матвійчук, А. В. та Міщук, І. В. (2021) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми адміністративного права та судочинства» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Право» спеціальності 081 «Право». [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-02-90М.pdf

Download(601kB)

Анотація

Нині в Україні формується нова ідеологія взаємовідносин між державою і громадянином. У зв’язку з цим оновлюється адміністративне законодавство, що спонукає до імплементації теоретичних доробків щодо адміністративної юстиції у сферу реальної адміністративної практики у всіх сенсах цього словосполучення. Отож програма навчальної дисципліни «Актуальні проблеми адміністративного права та судочинства» спрямована на формування у студентів правничого профілю компетентностей щодо основних тенденції розвитку адміністративного права і процесу України, наявні у цій сфері проблеми та перспективні шляхи їх розв'язання. Вивчення вказаної дисципліни забезпечує формування інтегральної компетентності майбутнього правника щодо здатності розв’язувати задачі дослідницького та/або інноваційного характеру у сфері права.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-02-90M
Шифр: 07-02-90M
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Конституційного права та галузевих дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 24 Квіт 2021 12:26
Останні зміни: 24 Квіт 2021 12:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20468
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року