Фінансова підзвітність суб’єктів господарювання у розвитку громадянського суспільства

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Мошинський, Віктор та Позняковська, Наталія та Міклуха, Олеся та Дорошенко, Олена та Вашай, Юлія та Левицька, Світлана та Осадча, Ольга та Мельник, Вікторія та Мельник, Юлія та Kister, Agnieszka та Савіна, Н. Б. та Павелко, О. В. та Зінкевич, О. В. та Коваль, Зоряна та Ясишена, Валентина та Дончак, Леся та Шкварук, Діна та Андрушко, Руслана та Боднарюк, Ірина та Антонюк, Олена та Сисоєва, Інна та Балазюк, Оксана та Пилявець, Віктор та Данилкова, Светлана та Чубай, Володимир (2021) Фінансова підзвітність суб’єктів господарювання у розвитку громадянського суспільства. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Монографія_загал_1 (1).pdf

Download(17MB)

Анотація

Монографія присвячена дослідженню теоретичних засад та визначенню практичних рекомендацій щодо фінансової підзвітності суб’єктів господарювання у розрізі формування сучасних інформаційних запитів громадянського суспільства, інноваційного забезпечення системи управління, обліково-аналітичного забезпечення суб’єктів господарювання та сучасних тенденцій розвитку аудиту в інтересах розвитку громадянського суспільства. Монографія призначена для науковців, здобувачів вищої освіти, освітян, практиків, громадських діячів, зацікавлених осіб.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: фінанси, звітність, суспільство
ISBN: 978-966-327-502-4
УДК: 656.7:658.14/.17
Авторський знак: Ф 59
Бібліографічний опис: Фінансова підзвітність суб’єктів господарювання у розвитку громадянського суспільства [Електронне видання] : монографія / Віктор Мошинський, Наталія Позняковська, Олеся Міклуха [та ін.] . - Рівне : НУВГП, 2021. – 246 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 24 Черв 2021 09:06
Останні зміни: 11 Квіт 2023 08:02
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20803
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року