Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-410М Проценко, С. Б. (2021) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-02-410М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Мета викладання навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» полягає у формуванні в майбутніх фахівців умінь і знань з основ проектування, будівництва та експлуатації внутрішніх інженерних систем будівель у готельному та ресторанному господарстві. На основі сучасних досягнень науки і техніки у змісті дисципліни відображені теоретичні, науково-методичні, проектні та виробничі аспекти для всебічної підготовки фахівців, що відповідають вимогам освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Програма навчальної дисципліни передбачає комплексне вивчення основних понять інженерних систем будівель у готельному та ресторанному господарстві (водопостачання, водовідведення, сміттєвидалення, пилоприбирання, опалення, вентиляції, кондиціювання повітря, електро-, газо- та холодопостачання, підйомно-транспортного обладнання, автоматизації, засобів ко-мунікації і зв’язку, систем безпеки), основ їхнього проектування, будівництва й експлуатації.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-02-410М, готельно-ресторанна справа
Шифр: 03-02-410М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 20 Лип 2021 06:19
Останні зміни: 20 Лип 2021 06:19
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20896
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року