05-08-016S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Ресторанна справа для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Туризм спеціальності 242 Туризм. [Силабус]
Text
05-08-016S_Ресторанна справа_242.pdf Download(518kB) |
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни "Ресторанна справа" є вивчення основ структури, змісту, функцій технологічного процесу ресторанних послуг. Головним завданням курсу є надання міцних знань і вмінь з технології ресторанних послуг із врахуванням специфіки підприємства (типу, класу, функціонально-технологічної структури, рівня оснащення технологічних процесів виробництва продукції та сервісного обслуговування). Поглиблені знання з вивчення курсу дають змогу майбутньому фахівцю легко орієнтуватись в нових досягненнях науки і техніки в сфері ресторанних послуг і вміти використовувати їх в своїй практичній діяльності. В процесі вивчення програмного матеріалу необхідно звернути увагу на розширення послуг, які надають заклади громадського харчування, підвищення культури обслуговування та впровадження міжнародного досвіду і підвищення якості готової продукції. Також необхідно виділити роль усіх елементів і складових технологічного процесу виготовлення кулінарної продукції та технологічного процесу сервісного обслуговування.
Title in English
SYLLABUS Restaurant business ЦПП 2.4 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Fields of knowledge Service sector 242 Speciality Tourism Educational Program: Tourism
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-016S, ресторанна справа |
Шифр: | 05-08-016S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 28 Серп 2021 10:26 |
Останні зміни: | 08 Вер 2021 13:00 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20980 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року