Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08- 018S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

[img] Text
05-08-018S_ОНД_241.pdf

Download(438kB)

Анотація

Предметом вивчення навчальної дисципліни є особливості знань про основні етапи науково-дослідних робіт. Вміти проводити аналіз стану проблеми і використовувані способи її рішення, а також форми організації та проведення НДР у в Україні та закордоном. Вивчення «Основ наукових досліджень» є першим етапом в організації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах. Наукова діяльність у вищих навчальних закладах є невід’ємною складовою освітнього процесу й здійснюється з метою інтеграції наукової, навчальної та виробничої діяльності у системі вищої освіти. Закон України «Про вищу освіту» визначає головні завдання наукової діяльності у вищих навчальних закладах, до яких належать: органічна єдність змісту освіти й програм наукової діяльності; створення підручників і навчальних посібників з урахуванням досягнень науки й техніки; упровадження результатів наукових досліджень у практику; безпосередня участь суб’єктів навчально-виховного процесу в науково-дослідних роботах.

Title in English

SYLLABUS Fundamentals of Scientific Research ЦЗП 1.18 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Fields of knowledge Service sector 241 Speciality Tourism Educational Program: Tourism

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-018S, основи наукових досліджень
Шифр: 05-08- 018S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 28 Серп 2021 10:26
Останні зміни: 19 Жов 2021 09:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20982
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року