Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм"; 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-30S Тимощук, І. О. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм"; 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
06-09-30S.pdf

Download(967kB)

Анотація

Знання кількох іноземних мов для сучасного спеціаліста сфери обслуговування стало вже давно престижним і необхідним. Навчальна дисципліна «Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)» (Рівень А2) передбачає забезпечення практичного володіння мовою як засобом усного та письмового спілкування в повсякденному житті та в професійній сфері. Знання другої іноземної мови дозволить майбутньому фахівцю розширити значно можливості своєї мобільності в академічній та професійній сферах. Ця дисципліна передбачена для тих, хто попередньо засвоїв курс з французької мови як другої іноземної за рівнем А1. На завершальному етапі студент повинен володіти мовою на рівні А2 відповідно до дескрипторів Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Мовний курс тісно пов’язаний з навчальними предметами фахової підготовки студентів. Метою навчання другої іноземної мови за професійним спрямуванням (французької) є формування у здобувачів вищої освіти лінгвістичної, комунікативної, соціокультурної та професійної компетентностей в рамках комунікативного та компетентнісно-орієнтованого підходів до навчання. Воно спрямоване на формування вмінь усного та писемного мовлення, інтерактивних навичок, удосконалення різних видів мовленнєвої діяльності студента. Ціллю курсу є: 1) набути навички практичного володіння іноземною мовою в обсязі визначеної тематики, зумовленої потребами оволодіння новою інформацією через іноземні джерела; 2) вдосконалити навички сприйняття на слух та усного (монологічного та діалогічного) мовлення в межах побутової, академічної, суспільно-політичної, загальноекономічної та фахової тематики, що передбачена програмою; 3) розвивати навички читання, письма та перекладу текстів загального та фахового характеру; 4) сприяння розвитку пізнавальних інтересів здобувачів вищої освіти, розширенню їх професійних можливостей у сфері майбутньої діяльності.

Title in English

SYLLABUS Second Foreign Language for Specific Purposes (French) ЦЗП 1.21 Code in Degree Programme Level of education: Bachelor’s (first) 24 Field of knowledge: Sphere of service 242 241 Field of study: Tourism Hotel and Restaurant Affairs Degree Programme: «Tourism» «Hotel and Restaurant Affairs»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-09-30S, друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)
Шифр: 06-09-30S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 13 Вер 2021 09:12
Останні зміни: 13 Вер 2021 11:48
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21229
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року