Силабус навчальної дисципліни «Розробка нових алгоритмів для розрахунку машин і обладнання» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини та обладнання» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-14S Кравець, С. В. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Розробка нових алгоритмів для розрахунку машин і обладнання» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини та обладнання» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». [Силабус]

[img] Text
02-01-14S.pdf

Download(528kB)

Анотація

Анотація освітньої компоненти, мета та задачі Анатоція освітньої компоненти. Майбутньому фахівцеві в галузі машинобудування необхідні глибокі знання зі створення і випуску конкурентоспроможної продукції – машин та обладнання для прокладання підземних інженерних комунікацій: газо- і водопроводів низького тиску, оптико-волоконних та інших ліній зв’язку, термо- і гідромеліоративних систем, енергосилових ліній, протиерозійних систем та інших комунікацій із використанням сучасних поліетиленових матеріалів. У результаті вивчення дисципліни магістри оволодівають знаннями про алгоритми створення сучасних машин та обладнання для прокладання підземних комунікацій, по їх дослідженню, визначенню раціональних параметрів, проектуванню із використанням сучасних програмних засобів. Мета викладання дисципліни «Розробка нових алгоритмів розрахунку машин і обладнання» є формування у майбутніх фахівців знань щодо розробки нових алгоритмів і їх використання для розрахунку та дослідження машин і обладнання на основі сучасного програмного забезпечення комп’ютерної техніки. Основним завданням освітньої компоненти є: навчити студентів розробляти блок-схеми алгоритмів для розрахунку та дослідження машин і обладнання з використанням сучасного програмного комп’ютерного забезпечення. В результаті вивчення дисципліни студенти повинні: - знати властивості та правила побудови блок-схем алгоритмів; - вміти застосовувати алгоритми разом з сучасним програмним забезпеченням для розрахунку та дослідження машин і обладнання.

Title in English

SYLLABUS DEVELOPMENT OF NEW ALGORITHMS FOR CALCULATION OF MACHINES AND EQUIPMENT ОК 2 Code in Educational Program Educational level: master’s (second) 13 Field of knowledge Mechanical engineering 133 Speciality Industry engineering Specialization: "Lifting and transport, road, construction, reclamation machines and equipment"

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-01-14S, розробка нових алгоритмів
Шифр: 02-01-14S
Тематики: Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія > 133 Галузеве машинобудування
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 14 Вер 2021 07:53
Останні зміни: 14 Вер 2021 07:53
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21260
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року