Облік і звітність суб’єктів малого підприємництва

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Левицька, С. О. та Осадча, О. О. та Антонюк, О. Р. (2020) Облік і звітність суб’єктів малого підприємництва. ПП «Формат – А», Рівне. ISBN 978-617-515-339-0

[img] Text
ПОСІБНИК_Облік і звітність СМП репозит.pdf

Download(13MB)

Анотація

Розглядаються питання організації бухгалтерського обліку та фінансової звітності вітчизняних підприємств на прикладі суб’єктів малого підприємництва. Розкриваються підходи щодо раціонального використання виробничих ресурсів на умовах досягнення збалансованості підприємницької діяльності: позитивної динаміки економічних показників; соціального захисту працівників; екологічної безпеки виробництва. Теми розділів містять узагальнений в таблицях і схемах теоретичний матеріал, у тому числі: аналіз сучасних теорій організації інтегрованої системи бухгалтерського обліку та менеджменту господарювання; прикладні підходи до застосування системи оподаткування підприємств - платників податків та зборів; організаційне та методичне забезпечення внутрішнього аудиту/контролю показників раціонального використання виробничих ресурсів. Це, в свою чергу, уможливлює: перевірку знань студентів за допомогою питань, вправ, тестів; формування аналітичного мислення, вміння узагальнювати, трактувати та використовувати обліково-аналітичну інформацію за даними бухгалтерського обліку та звітних форм підприємства. Навчальний посібник призначений для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, бухгалтерів, аудиторів, керівників, слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: облік, оборотні активи
ISBN: 978-617-515-339-0
УДК: 657.05 (075.8)
Авторський знак: Л 37
Бібліографічний опис: Левицька С. О. Антонюк Облік і звітність суб’єктів малого підприємництват: навч. посіб. для студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Облік і оподаткування” / С. О. Левицька, О. О. Осадча, О. Р. Антонюк. – Рівне : ПП «Формат – А», 2020. – 200 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 20 Вер 2021 10:29
Останні зміни: 27 Жов 2022 11:29
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21449
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року