Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-035S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-035s.pdf

Download(738kB)

Анотація

В даній дисципліні основну увагу приділено закріпленню та поглибленню знань основ технології виробництва страв та кулінарних виробів для різних форм обслуговування. Закріпити та поглибити знання технологічних принципів формування та розробки меню для різних контингентів споживачів. Вивчення нормативних документів до якості сировини тваринного, рослинного походження, смакових і ароматичних речовин. Мета дисципліни – надання студентам професійних знань в області технології продукції ресторанного господарства з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і, зокрема, необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Ціль дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей розробки технологічного процесу виробництва кулінарної та кондитерської продукції, у тому числі фірмових та замовних страв для різних контингентів споживачів, підготування нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.

Title in English

SYLLABUS Technology of restaurant products ЦПП 2.2 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Field of knowledge: Service sector 241 Field of study: Hotel and restaurant affairs Educational Program: Hotel and restaurant affairs

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-035S, технології, ресторанне господарство
Шифр: 05-08-035S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 01 Жов 2021 09:15
Останні зміни: 01 Жов 2021 09:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21590
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року