Силабус освітньої компоненти навчальної дисципліни "Туристичний менеджмент, маркетинг та страхування» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 "Географія"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

01-05-167S Романів, О. Я. (2021) Силабус освітньої компоненти навчальної дисципліни "Туристичний менеджмент, маркетинг та страхування» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 "Географія". [Силабус]

[img] Text
01-05-167S.pdf

Download(721kB)

Анотація

Туризм – галузь економіки, що включає у себе діяльність туристичних організаторів, агентів і посередників. Україна є туристично привабливою країною й має всі передумови для розвитку туризму як пріоритетної галузі економіки. При інтенсивному розвитку туризму зростає роль фахівців з управління туристично-сервісними організаціями – менеджерів як керівників організацій, маркетологів, страхових агентів. Їх управлінські рішення забезпечують стійкий розвиток туризму. Компетентність фахівців визначається не тільки прийняттям обґрунтованих і об’єктивних рішень на основі визначених цілей, але й реалізацією та контролюванням рішень в ситуаціях виключної складності та непередбачуваності в ринкових умовах. Тому від працівників сучасної туристичної сфери вимагаються риси професійної компетентності, високого рівня обізнаності в питаннях менеджменту, маркетингу і страхування, професійне розуміння інноваційних процесів і новітніх технологій у цих сферах. Отже, актуальність вивчення навчальної дисципліни зумовлена об’єктивними потребами ринкової економіки і появою нових процесів на ринку туристичної індустрії. Предметом вивчення навчальної дисципліни є загальні закономірності, принципи розвитку менеджменту, маркетингу та страхування в туризмі.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Tourism management, marketing and insurance ВПН 2 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 10 Field of knowledge Natural Sciences 106 Field of study: Geography Educational Program: «Constructive geography, water and mineral resources management»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 01-05-167S, туристичний менеджмент, маркетинг, страхування
Шифр: 01-05-167S
Тематики: Шифр галузі знань > 10 Природничі науки
Шифр галузі знань > 10 Природничі науки > 106 Географія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут водного господарства та природооблаштування > Геології та гідрології
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 01 Жов 2021 10:12
Останні зміни: 01 Жов 2021 10:12
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21596
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року