Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» за спеціальністю 106 «Географія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-66S Довбенко, В. С. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» за спеціальністю 106 «Географія». [Силабус]

[img] Text
03-10-66S.pdf

Download(465kB)

Анотація

Вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» полягає у засвоєнні знань, умінь і навичок студентом, для здійснення професійної діяльності за спеціальністю 106 «Георгафія», (за спеціалізацією «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами»). Визначення кола своїх обов’язків з питань виконання завдань професійної діяльності з урахуванням ризику виникнення небезпек, які можуть спричинити НС та привести до несприятливих наслідків на об’єктах господарювання; оцінити середовище перебування щодо особистої безпеки, безпеки колективу, суспільства, провести моніторинг небезпечних ситуацій та обґрунтувати головні підходи та засоби збереження життя, здоров’я та захисту працівників в умовах загрози і виникнення небезпечних та НС.

Title in English

SYLLABUS « Life safety and civil protection» ЗН10 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 10 Fields of knowledge «Natural sciences» 106 Fields of study: «Geography» Educational Program: «CONSTRUCTIVE GEOGRAPHY, WATER AND MINERAL RESOURCES MANAGEMENT»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-10-66S, безпека життєдіяльності, цивільний захист
Шифр: 03-10-66S
Тематики: Шифр галузі знань > 10 Природничі науки
Шифр галузі знань > 10 Природничі науки > 106 Географія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 01 Жов 2021 10:46
Останні зміни: 01 Жов 2021 10:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21605
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року