Симончук, К. В. and Symonchuk, K. (2021) ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP НА ПІДПРИЄМСТВАХ РИБНОЇ ГАЛУЗІ. Студентський вісник НУВГП (1(15)). pp. 31-33.
![]() |
Text
Симончук К.В._вип1(15)2021.zax.pdf Download(156kB) |
Abstract
Розглянуто один із найефективніших методів забезпечення безпеки харчової продукції у світі – систему НАССР (Hazard Analysis Control Critical Points – аналіз небезпек і критичні точки контролю). Визначено основні переваги від запровадження зазначеної системи та можливості її використання на рибовирощувальних та рибопереробних підприємствах нашої країни.
Title in English
Implementation of the HACCP System at Fishery Enterprises
English abstract
One of the most effective methods of food safety in the world – the HACCP system (Hazard Analysis Control Critical Points – hazard analysis and critical control points) is considered. The main advantages from the introduction of this system and the possibility of its use in fish farming and fish processing enterprises of our country are indicated.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | рибне господарство, продукція рибництва, безпечність, рибне підприємство, HACCP, fisheries, fish farming products, safety, fishing enterprise, HACCP |
УДК: | 639.09 |
Бібліографічний опис: | Симончук К. В. Впровадження системи НАССР на підприємствах рибної галузі / К. В. Симончук // Студентський вісник НУВГП. – Рівне : НУВГП, 2021. – Вип. 1(15). – С. 31-33. |
Subjects: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2021 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2021 > Випуск 1 |
Depositing User: | С. В. Бойчук |
Date Deposited: | 27 Oct 2021 11:41 |
Last Modified: | 27 Oct 2021 11:41 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21919 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year