Скрипчук, П. М. та Судук, О. Ю. (2013) Основи товарознавства. НУВГП, Рівне, Україна. ISBN 978-966-327-254-2
|
Text
732284 zah.pdf Download(9MB) | Перегляд |
Анотація
Навчальний посібник розкриває основні теоретичні і практичні положення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів. Основним методичним підходом написання посібника є логічне поєднання практичних аспектів менеджменту в торгівлі та експертизі продовольчої групи товарів. Значну увагу приділено екологічним інноваціям в товарознавстві. Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Товарознавство» при підготовці бакалаврів за напрямом «Менеджмент»
Тип елементу : | Книга |
---|---|
Ключові слова: | товарознавство, продовольчий товар, непродовольчий товар |
ISBN: | 978-966-327-254-2 |
УДК: | 663/664.0026 (075.8) |
ББК: | 30.609я73 |
Авторський знак: | С 40 |
Бібліографічний опис: | Скрипчук П. М. Основи товарознавства : навч. посіб. / П. М. Скрипчук, О. Ю. Судук. – Рівне : НУВГП, 2013. – 260 с. |
Тематики: | Навчальні видання > Навчальний посібник |
Користувач, що депонує: | А. С. Мельник |
Дата внесення: | 28 Трав 2015 12:50 |
Останні зміни: | 21 Черв 2016 07:03 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/2202 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року