Основи товарознавства

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Скрипчук, П. М. та Судук, О. Ю. (2013) Основи товарознавства. НУВГП, Рівне, Україна. ISBN 978-966-327-254-2

[img]
Перегляд
Text
732284 zah.pdf

Download(9MB) | Перегляд

Анотація

Навчальний посібник розкриває основні теоретичні і практичні положення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів. Основним методичним підходом написання посібника є логічне поєднання практичних аспектів менеджменту в торгівлі та експертизі продовольчої групи товарів. Значну увагу приділено екологічним інноваціям в товарознавстві. Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Товарознавство» при підготовці бакалаврів за напрямом «Менеджмент»

Тип елементу : Книга
Ключові слова: товарознавство, продовольчий товар, непродовольчий товар
ISBN: 978-966-327-254-2
УДК: 663/664.0026 (075.8)
ББК: 30.609я73
Авторський знак: С 40
Бібліографічний опис: Скрипчук П. М. Основи товарознавства : навч. посіб. / П. М. Скрипчук, О. Ю. Судук. – Рівне : НУВГП, 2013. – 260 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: А. С. Мельник
Дата внесення: 28 Трав 2015 12:50
Останні зміни: 21 Черв 2016 07:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/2202
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року