Основи товарознавства

Downloads

Downloads per month over past year

Скрипчук, П. М. and Судук, О. Ю. (2013) Основи товарознавства. НУВГП, Рівне, Україна. ISBN 978-966-327-254-2

[img]
Preview
Text
732284 zah.pdf

Download(9MB) | Preview

Abstract

Навчальний посібник розкриває основні теоретичні і практичні положення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів. Основним методичним підходом написання посібника є логічне поєднання практичних аспектів менеджменту в торгівлі та експертизі продовольчої групи товарів. Значну увагу приділено екологічним інноваціям в товарознавстві. Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Товарознавство» при підготовці бакалаврів за напрямом «Менеджмент»

Item Type: Book
Uncontrolled Keywords: товарознавство, продовольчий товар, непродовольчий товар
ISBN: 978-966-327-254-2
УДК: 663/664.0026 (075.8)
ББК: 30.609я73
Авторський знак: С 40
Бібліографічний опис: Скрипчук П. М. Основи товарознавства : навч. посіб. / П. М. Скрипчук, О. Ю. Судук. – Рівне : НУВГП, 2013. – 260 с.
Subjects: Навчальні видання > Навчальний посібник
Depositing User: А. С. Мельник
Date Deposited: 28 May 2015 12:50
Last Modified: 21 Jun 2016 07:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/2202

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year