Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Кочубей, А. В. та Оксентюк, Н. В. та Олексін, Ю. П. та Примачок, Л. Л. та Сокаль, В. В. та Ставицький, О. О. та Шевчук, Т. Є. та Шпак, С. Г. та Якубовська, С. С. (2021) Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку. НЕ ВИЗНАЧЕНО. О. Зень, Рівне.

[img] Text
Каф-мон-2021-11-17.pdf

Download(8MB)

Анотація

Монографію присвячено актуальним проблемам сучасної педагогічної думки. Зокрема, в науковому дослідженні розкриваються такі аспекти: формування IT компетентності та інновації керів ників закладів вищої освіти; формування менеджера освіти на основі особистісно соціального, компетентнісного, особистісно орієнтованого підходів; сутність та чинники феномену культури, особливості організації культури; інформаційне забезпечення управління в освіті; ціннісні орієнтацій педагога в супервізорській діяльності, формування наукової компетентності за допомогою індивідуальної і групової супервізії; управлінська діяльність керівника ЗДО; особливості професійної педагогічної освіти у країнах Європи; обґрунтовано складові моделі психолого педагогічної майстерності НПП; окреслено принципи психолого педагогічної просвіти у контексті функцій закладу освіти; висвітлено процес професійної діяльності фахівця фізичного реабілітолога як аксіологічний процес; доведено, що громадянська компетентність важливий результат професійної підготовки майбутніх фахівців в технічних ЗВО. Рекомендовано для науковців, викладачів, магістрантів та студентів університетів.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
ISBN: 978 617 601 394 5
УДК: УДК 3+378:378:159.9:94
Авторський знак: С90
Бібліографічний опис: Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку : монографія / За заг. р ед. проф. Ю. Олексіна. Рівне : О. Зень, 2021. 148 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 26 Лист 2021 10:38
Останні зміни: 29 Лист 2021 13:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22203
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року