Силабус навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» галузі знань 27 «Транспорт»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-65S Сорока, В. С. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» галузі знань 27 «Транспорт». [Силабус]

[img] Text
02-02-65S.pdf

Download(588kB)

Анотація

Комерція представляє собою суспільно-необхідну діяльність на ринку товарів і послуг, завдяки якій досягаються ринкові взаємоузгодження і реалізація економічних інтересів всіх учасників суспільного відтворення. Комерційна діяльність на автотранспорті – це в першу чергу пошук вантажів та пасажирів на внутрішньому та зовнішньому ринку, а також обгрунтування тарифної системи на всі види перевезень, розробка дієвої рекламної політики. Мета навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» полягає у засвоєнні студентами теоретичних знань і практичних навичок з організації ефективної реалізації транспортних послуг. Завданням навчальної дисципліни «Комерційна робота на транспорті» є засвоєння теоретичних та практичних методів оптимізації ринкової стратегії транспортного підприємства з обслуговування споживачів.

Title in English

SYLABUS academic discipline Commercial work on transport ФП. 20 Code in Educational Program Educational level: bachelor (first) 27 Fields of knowledge Transport 275 Speciality Transport technologies (on road transport) Educational Program: Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-02-65S, комерційна робота на транспорті
Шифр: 02-02-65S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 04 Січ 2022 12:18
Останні зміни: 04 Січ 2022 12:18
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22454
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року