Методичні вказівки та плани семінарських занять з дисципліни «Етика і та плани семінарських занять з навчальної дисципліни «Етика і філософія науки» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за освітньо-науковою програмою підготовки доктор філософії (PhD) галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-07-181М Наконечна, О. П. (2021) Методичні вказівки та плани семінарських занять з дисципліни «Етика і та плани семінарських занять з навчальної дисципліни «Етика і філософія науки» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за освітньо-науковою програмою підготовки доктор філософії (PhD) галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія». [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-07-181М (1).pdf

Download(1MB)

Анотація

Актуальність навчальної дисципліни «Етика і філософія науки» полягає у тому, що освоєння філософських знань з ключових моральних проблем взаємодії науки та сучасного суспільства через узагальнення досвіду етичного осмислення наслідків впливу науки, техніки та технології на навколишнє середовище та стан культури в цілому сприятиме усвідомленому розумінню актуальності для розвитку сучасної науки соціально-етичної відповідальності вченого за майбутнє людства. Метою викладання дисципліни: є засвоєння аспірантами основних філософських та етичних принципів наукової діяльності, формування знань, вмінь і навичок по виробництву і застосуванню знання в різних сферах професійної діяльності та суспільного життя, задля становлення сучасної етично виваженої ідеології науково-технічного розвитку.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-07-181М, етика, філософія науки
Шифр: 06-07-181М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 2 Культура і мистецтво
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Філософії
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 06 Січ 2022 10:38
Останні зміни: 06 Січ 2022 10:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22499
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року