Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за освітньо-науковою програмою підготовки доктор філософії (PhD) галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-58M Купчик, Л. Є. та Крутько, Т. В. та Літвінчук, А. Т. (2021) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня за освітньо-науковою програмою підготовки доктор філософії (PhD) галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія». [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-58М (1).pdf

Download(3MB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Англійська мова» спрямована на формування навичок, які дозволять студентам третього рівня вищої освіти (рівня PhD) вільно комунікувати з міжнародною науковою спільнотою, демонструючи результати своїх досліджень у письмовій та усній формах. Дані методичні рекомендації та навчальні завдання спрямовані на: − поглиблення навичок критичного аналізу англомовної наукової літератури і оволодіння необхідною граматикою та фахово-орієнтованою лексикою; − формування стратегій пошуку та аналізу наукової інформації, − вивчення основ академічного письма, структурних, мовних, комунікативних та риторичних особливостей текстів, що належать до різних жанрів, зокрема наукового; − практичне оволодіння мовними навичками для підготовки ефективної письмової заявки для участі у міжнародних наукових конференціях, покращення навичок мовлення і письма для підготовки різних видів наукових презентацій, коментування даних, відповідей на питання під час дискусій з теми фаху; − продукування і правильне оформлення різножанрових наукових текстів англійською мовою (тез, статей, анотацій, рефератів, розділів дисертацій) відповідно до сучасних вимог. Методичні рекомендації та навчальні завдання складаються з трьох частин: вступної, теоретичної та практичної і окреслюють мінімум практичних знань, необхідних для аналізу наукової літератури, читання графіків, таблиць, статистичних даних тощо, підготовки, написання та презентації оригінальних результатів власних наукових розвідок.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-58M, англійська мова
Шифр: 06-09-58M
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 06 Січ 2022 10:39
Останні зміни: 06 Січ 2022 10:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22500
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року