Силабус навчальної дисципліни «Історія середніх віків» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-110S Олексін, Ю. П. та Плюта, Н. В. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Історія середніх віків» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)». [Силабус]

[img] Text
07-03-110S.pdf

Download(749kB)

Анотація

Викладання курсу історії середніх віків є актуальним і має на меті: - опанування студентами суті історичних процесів, що відбувалися у середньовічному суспільстві; - навчити майбутніх спеціалістів використовувати глибокий аналіз конкретних історичних подій для наукових узагальнень, висновків; - усвідомлення об'єктивного характеру, взаємозв'язку та взаємозалежності, а також закономірностей суспільного розвитку, ролі об'єктивного і суб'єктивного факторів в історії Середньовіччя; - формування загальних, спеціальних, професійних компетентностей, достатніх для ефективного розв’язування стандартних і нестандартних комплексних задач у професійній педагогічній діяльності в навчальних закладах середньої освіти, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов; - формування професійних компетентностей майбутніх учителів історії з фаховими інтересами до впровадження інноваційних технологій з метою безперервного подальшого навчання та підвищення професійного рівня, що забезпечить високий рівень їх конкурентоспроможності та затребуваності на ринку праці; - навчити студентів зіставляти історичні події, процеси з епохами, орієнтуватися у науковій періодизації середньовічної історії; - сформувати навики застосовувати набуті знання у вивченні подальших етапів розвитку світового історичного процесу.

Title in English

SYLLABUS educational component History of the Middle Ages ОК 19 Code in Educational Program Educational level: Вachelor’s (first) 01 Field of knowledge: Education / Pedagogy 014 Field of study: Secondary education 014.03 Educational Program: Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-110S, історія, середні віки
Шифр: 07-03-110S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 02 Лют 2022 11:41
Останні зміни: 02 Лют 2022 11:41
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22789
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року