Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Діяльності фінансово-кредитних установ» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-304М Котик, О. В. та Семенюк, К. М. (2022) Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Діяльності фінансово-кредитних установ» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання). [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-03-304М.pdf

Download(623kB)

Анотація

Дисципліна «Діяльності фінансово-кредитних установ» викладається для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної та заочної форм навчання. Метою вивчення дисципліни є засвоєння основних принципів і прийомів діяльності фінансово-кредитних установ. Після вивчення дисципліни студент повинен бути здатним: суть діяльності фінансово-кредитних установ; теоретичні засад формування та функціонування окремих сфер і ланок фінансово – кредитних установвідносин; законодавчі та інші нормативно-правові акти, що визначають правові основи діяльності фінансово-кредитних установ; організаційні засади діяльності фінансово-кредитних установ; взаємозв’язки між банками, небанківськими фінансовими установами та їх клієнтами, що виникають при наданні фінансових послуг; порядок дій працівників фінансово-кредитних установ при здійсненні банківських операцій та наданні фінансових постуг; практичну оцінку визнання достовірності, результативності, ефективності, господарських операцій та прийнятих управлінських рішень у фінансово-кредитних установах. вміти: відтворювати послідовність дій щодо документального оформлення процесу надання фінансових послуг клієнтам; застосовувати отримані знання у практичній діяльності у даній сфері.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-03-304М, діяльності фінансово-кредитних установ
Шифр: 06-03-304М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економічної безпеки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 11 Лют 2022 11:33
Останні зміни: 11 Лют 2022 11:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22994
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року