Силабус навчальної дисципліни «Управління експертизою товарів і послуг» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою спеціальності 073 «Менеджмент»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-08-201S Скрипчук, П. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Управління експертизою товарів і послуг» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою спеціальності 073 «Менеджмент». [Силабус]

[img] Text
06-08-201S.pdf

Download(656kB)

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни є оволодіння здобувачами вищої освіти основами експертизи та організації в управління експертизою товарів і послуг підприємства, а саме: загальні та прикладні питання товарознавства щодо продовольчих і не продовольчих товарів, сфери надання послуг, ідентифікація товарів, маркування продукції, основи стандартизації і сертифікації якості продукції та послуг, технології проведення експертизи продукції, попередження фальсифікації продукції, способи захисту споживачів від не якісних послуг, технології та засоби управління бізнес-процесами з використанням інформаційного та програмного забезпечення. Основними завданнями навчальної дисципліни є висвітлення теоретичних основ з питань методології управління експертизою товарів і послуг підприємства, як виробничої, так і невиробничої сфер. Методи викладання та технології: практичні заняття, семінари, обговорення, презентації, лекції, ситуаційні дослідження та інші; інформаційні технології, отримання практичних навиків з проведення спеціальних експертиз та ін.

Title in English

SYLLABUS Management of examination of goods and services ВБ -1.2 Code in Educational Program Educational level: bachelor’s (first) 07 Fields of knowledge: Management and administration 073 Specialty: «Management» Еducational and professional programs of specialties: «Management of organizations and administration»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-08-201S, управління експертизою, товари, послуги
Шифр: 06-08-201S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Менеджменту
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 22 Лют 2022 09:59
Останні зміни: 22 Лют 2022 09:59
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23075
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року