Силабус навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Downloads

Downloads per month over past year

05-08-046S Громаченко, К. Ю. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-046S.pdf

Download(531kB)

Abstract

Метою викладання навчальної дисципліни "Ресторанна справа" є вивчення основ структури, змісту, функцій технологічного процесу ресторанних послуг. Головним завданням курсу є надання міцних знань і вмінь з технології ресторанних послуг із врахуванням специфіки підприємства (типу, класу, функціонально-технологічної структури, рівня оснащення технологічних процесів виробництва продукції та сервісного обслуговування). Поглиблені знання з вивчення курсу дають змогу майбутньому фахівцю легко орієнтуватись в нових досягненнях науки і техніки в сфері ресторанних послуг і вміти використовувати їх в своїй практичній діяльності. В процесі вивчення програмного матеріалу необхідно звернути увагу на розширення послуг, які надають заклади громадського харчування, підвищення культури обслуговування та впровадження міжнародного досвіду і підвищення якості готової продукції. Також необхідно виділити роль усіх елементів і складових технологічного процесу виготовлення кулінарної продукції та технологічного процесу сервісного обслуговування.

Title in English

SYLLABUS Restaurant business ОП ЦПП 2.3 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Fields of knowledge Service sector 241 Speciality Hotel and Restaurant Affairs Educational Program: Hotel and Restaurant Affairs

Item Type: Силабус
Uncontrolled Keywords: 05-08-046S, ресторанна справа
Шифр: 05-08-046S
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Depositing User: Н.В. Тарасюк
Date Deposited: 23 Feb 2022 12:29
Last Modified: 23 Feb 2022 12:29
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23084

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year