Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи містобудування та ландшафтної архітектури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-08-66М Потапчук, І. В. (2022) Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи містобудування та ландшафтної архітектури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування». [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-08-66М.pdf

Download(2MB)

Анотація

Предметом вивчення дисципліни "Основи містобудування та ландшафтної архітектури" є формування теоретичних та практичних навичок для здійснення розрахунків елементів забудови міської території, виконання урбаністичних проектних робіт, здійснення ландшафтного проектування та благоустрою територій. Питання, які розглядає та вивчає дисципліна "Основи містобудування та ландшафтної архітектури" наразі є актуальними для розуміння принципів, особливостей та закономірностей формування повноцінного життєвого середовища людини, яке створюється у взаємозв'язку архітектури, ландшафтної архітектури та містобудування. Дисципліна навчає майбутніх фахівців всебічно та системно підходити до вирішення проблем урбанізаційного та природно-ландшафтного середовища. Дисципліна має на меті сформувати у студентів систему знань про утворення структури урбаністичного середовища на етапі сучасного містобудування. Даний курс носить міждисциплінарний характер і є одним з способів поєднання курсів гуманітарного циклу із дисциплінами фахової підготовки студентів, навчальних практик та науково-проектної практики; є однією з базових дисциплін, що передує виконанню бакалаврської кваліфікаційної роботи.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-08-66М, основи містобудування, ландшафтна архітектура
Шифр: 03-08-66М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 191 Архітектура та містобудування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 25 Бер 2022 23:46
Останні зміни: 25 Бер 2022 23:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23244
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року