Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціалізацією 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-03-88S Наумчук, О. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на транспорті» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціалізацією 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт». [Силабус]

[img] Text
04-03-88S.pdf

Download(1MB)

Анотація

Дисципліна «Інформаційні системи і технології на транспорті» покликана допомогти у підготовці фахівців транспортної галузі. Під час вивчення даної дисципліни студенти здобудуть знання, які допоможуть застосовувати сучасні розробки ІТ галузі в транспортній сфері та загалом у питаннях перевезень на автомобільному транспорті. Метою освітньої компоненти «Інформаційні системи і технології на транспорті» є формування здобувачами вищої освіти сучасного рівня знань, умінь і навиків при розробці та використанні сучасних інформаційних систем і технологій, які застосовуються на автомобільному транспорті, принципами створення і функціонування та тенденціями їх розвитку. При вивченні дисципліни студенти ознайомляться з тенденціями розвитку інформаційних систем та технологій, що дасть змогу використовувати набуті знання у професійній діяльності.

Title in English

SYLLABUS Information systems and technologies in transport ОК 17 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 27 Fields of knowledge: Transport 275.3 Speciality: Transport technologies (on road transport) Educational Program: Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 04-03-88S, інформаційні системи, технології, транспорт
Шифр: 04-03-88S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Автоматизації, електротехнічних та комп'ютерно-інтегрованих технологій
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 11 Трав 2022 11:20
Останні зміни: 11 Трав 2022 11:20
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23439
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року