Силабус навчальної дисципліни ”Надійність гідротехнічних споруд та систем” для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за спеціальністю 194 “Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології”

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

01-04-14S Дем'янюк, А. В. (2022) Силабус навчальної дисципліни ”Надійність гідротехнічних споруд та систем” для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за спеціальністю 194 “Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології”. [Силабус]

[img] Text
01-04-14S.pdf

Download(1MB)

Анотація

Забезпечення надійності будівель і споруд завжди залишається одним із ключових при їх проектуванні, будівництві та експлуатації. Крім того, гідротехнічні споруди відносять до потенційно небезпечних об’єктів, наслідки відмови яких призводять до значних, часом катастрофічних, наслідків. Основна мета викладання дисципліни “Надійність гідротехнічних споруд та систем” – дати майбутнім бакалаврам знань та навичок в області практичного застосування методів теорії надійності. дати майбутнім фахівцям. Основними задачами навчальної дисципліни є: – ознайомити із основними відомостями з теорії надійності; – ознайомити студентів з сучасними підходами до забезпечення, аналізу та оцінки надійності гідротехнічних об’єктів з врахуванням невизначеності інформації; – сприяти розвитку інтересу молодих спеціалістів до впровадження підходів та методів математичної теорії надійності в практику розрахунків гідротехнічних об’єктів, аналізу їх стану; – оптимізації проектних рішень, умов експлуатації та технічного обслуговування; – дати практичні навички з застосування методів теорії надійності при моделюванні визначальних факторів, розрахунках конструкцій та споруд; – ознайомити з перспективами впровадження теорії надійності в практику проектування та розрахунків гідроспоруд.

Title in English

SYLLABUS Reliability of the hydraulic works and systems Д 43 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 19 Field of knowledge: Construction and architecture 194 Field of study: Hydrotechnical construction, water engineering and water technologies Specialization: Educational Program:

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 01-04-14S, надійність, гідротехнічні споруди, системи
Шифр: 01-04-14S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології
Підрозділи: Навчально-науковий інститут водного господарства та природооблаштування > Гідротехнічного будівництва та гідравліки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 16 Черв 2022 13:46
Останні зміни: 16 Черв 2022 13:46
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23657
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року