Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-050S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-050S.pdf

Download(1MB)

Анотація

В даній дисципліні основну увагу приділено формуванню необхідних знань з позицій хімічної логіки про чинники, що забезпечують якість готової продукції; здобуття та удосконалення студентами нових знань з хімічного складу рослинної та тваринної сировини, мінеральної сировини та продуктів їх переробки, ознайомлення з сучасними методами дослідження; формування у студентів відповідальності за виробництво якісних харчових продуктів, від яких залежить здоров’я людини; формування навичок спрямованого регулювання процесів, які забезпечують якісні характеристики продовольчих товарів ресторанного господарства. Мета дисципліни – освоїти склад мікро- та макрокомпонентів харчової сировини, а також харчових продуктів. Ціль дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь визначати особливості хімічного складу рослинної, тваринної та мінеральної сировини в порівняльному аспекті; чинники, які обумовлюють якість сировини та готової продукції. Вміти диференційно та обґрунтовано вирішувати питання контролю якості сировини і матеріалів; використання знання про хімічний склад сировини і матеріалів для прогнозування якості готового продукту. Методи навчання: демонстрація, проблемно-пошуковий метод, навчальна дискусія. Технології навчання: аналіз конкретних ситуацій, розв’язання винахідницьких завдань, проблемна лекція, лекція візуалізація.

Title in English

SYLLABUS Food quality control ЦЗП 1.23 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 24 Field of knowledge: Service sector 241 Field of study: Hotel and restaurant affairs Educational Program: Hotel and restaurant affairs

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-050S, контроль, якість, харчова продукція
Шифр: 05-08-050S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 02 Вер 2022 12:41
Останні зміни: 02 Вер 2022 12:41
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23947
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року