Полтавченко, Т. В. та Poltavchenko, T. V. (2022) Санітарний контроль. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва (укр.). Sanitary control. International Standardization and Certification of Fish Products (en.). [Опис дисципліни]
Text
Санітарний контроль. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рирбництва.pdf Download(219kB) |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | міжнародна стандарти, сертифікація, стандартизація, безпека харчових продуктів, системи якості, контроль готової рибної продукції, international standards, certification, standardization, food safety, quality systems, control of finished fish products |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 21 Вер 2022 08:05 |
Останні зміни: | 21 Вер 2022 08:05 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24168 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року