Дерманська, О. М. (2022) ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІРМОВОГО ОДЯГУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Студентський вісник НУВГП (1(17)). с. 66-68.
Text
Студвісник_1(17)2022_Дерманська М._с.66-68 (1).pdf Download(161kB) |
Анотація
Метою статті є ознайомлення з сутністю категорії «фірмовий одяг» у закладах ресторанного господарства, її відмінність від понять «формений одяг» та «спеціальний одяг». Основну увагу приділено методиці відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій з фірмовим одягом.
English abstract
The purpose of the article is to get acquainted with the essence of the category of «branded clothing» in restaurants, its difference from the concepts of «uniforms» and «special clothing». The main attention is paid to the method of reflection in the accounting of business transactions with branded clothing.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | фірмовий одяг; бухгалтерський облік; заклад ресторанного господарства, branded clothing; аccounting; restaurant |
УДК: | 657 |
Бібліографічний опис: | Дерманська О. М. Особливості бухгалтерського обліку фірмового одягу в закладах ресторанного господарства / О. М. Дерманська // Студентський вісник НУВГП. - Рівне : НУВГП, 2022. - Вип. 1(17). - С. 66-68. |
Тематики: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2022 > Випуск 1 Видання університету |
Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
Дата внесення: | 14 Жов 2022 13:54 |
Останні зміни: | 14 Жов 2022 13:54 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24488 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року