05-03-26 Полтавченко, Т. В. та Парфенюк, І. О. (2014) М Е Т О Д И Ч Н І В К А З І В К И до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для студентів напряму підготовки 6.090201 «Водні біоресурси та аквакультура» (частина 1). [Методичне забезпечення]
|
Text
05-03-26.pdf Download(711kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-03-26, гідробіонти, потрошіння риби, порціювання риби |
Шифр: | 05-03-26 |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0902 - Рибне господарство та аквакультура За напрямами > 09 - Сільське, лісове і рибне господарство та переробка їх продукції > 0902 - Рибне господарство та аквакультура > 6.090201 - Водні біоресурси та аквакультура |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 31 Серп 2015 07:29 |
Останні зміни: | 27 Трав 2016 11:46 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/2455 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року