Силабус навчальної дисципліни „Стратегічне управління підприємством” для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою „Економіка підприємства” спеціальності 076 „Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-091S Савіна, Н. Б. та Петрук, В. А. та Петрук, І. Р. (2022) Силабус навчальної дисципліни „Стратегічне управління підприємством” для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою „Економіка підприємства” спеціальності 076 „Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” денної та заочної форм навчання. [Силабус]

[img] Text
06-01-091S.pdf

Download(1MB)

Анотація

Значення стратегічної поведінки, яка дозволяє підприємству вижити в конкурентній боротьбі у довгостроковій перспективі, різко зростає з року в рік. Всі підприємства в умовах жорсткої конкуренції та ситуації, що швидко змінюється повинні не тільки концентрувати увагу на внутрішньому стані справ на підприємстві, але і виробляти стратегію довгострокового виживання, яка б дозволяла їм встигати за змінами, що відбуваються у зовнішньому оточенні й успішно її реалізовувати. Тому головною метою вивчення навчальної дисципліни „Стратегічне управління підприємством” є: формування знань з методик вибору стратегічного набору підприємства та умінь з створення й утримання конкурентних переваг шляхом управління стратегічними змінами на підприємстві в умовах швидко змінюваних умов зовнішнього середовища і їх невизначеності. Головними завданнями вивчення навчальної дисципліни є: - забезпечення знань студентами щодо теоретичних засад управління змінами на підприємстві; - вивчення специфіки управління та планування суб’єктів господарювання; - пізнання закономірностей взаємодії відносин, які можна охарактеризувати за допомогою системи „середовище – підприємство”; - поглиблення знань про ресурсне забезпечення діяльності підприємства, методи його оцінки та ефективне використання; - економічне обґрунтування компетенцій підприємства; - набуття студентами навичок аналізу і розвитку організаційної структури і культури підприємства, впливу на агентів стратегічних змін на підприємстві; - оволодіння студентами знань про стратегічне управління підприємствами в кризових умовах; - вивчення теоретичних засад та ознайомлення з досвідом створення і утримання конкурентних переваг підприємства.

Title in English

SYLLABUS Strategic management of the enterprise ППс 11 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 07 Fields of knowledge: Management and administration 076 Speciality «Business, Trade and Exchange Activities» Educational Program: «Enterprise Economics»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-01-091S, стратегічне управління, підприємство
Шифр: 06-01-091S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 03 Лист 2022 14:36
Останні зміни: 03 Лист 2022 14:36
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24713
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року