Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Теорія держави та права» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 081 «Право» в галузі знань 08 «Право» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-05-46М Сахнюк, В. В. та Денисюк, П. Д. (2022) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Теорія держави та права» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 081 «Право» в галузі знань 08 «Право» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-05-46М.pdf

Download(366kB)

Анотація

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Теорія держави та права» для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», в галузі знань 08 «Право» денної та заочної форм навчання призначені для ґрунтовного опрацювання здобувачами теоретичних тем навчальної дисципліни. Курсова робота є одним з видів індивідуальних завдань творчого характеру, передбачених навчальним планом першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Курсова робота повинна містити ґрунтовне осмислення теоретичних питань державно-правової дійсності, напрямків їх розвитку, сучасного стану, аналізу чинного законодавства та судової практики, а також власні пропозиції та рекомендації. Метою курсової роботи є узагальнення, систематизація теоретичних і практичних навиків, здобутих під час вивчення дисципліни «Теорія держави і права». В роботі мають знаходити відображення вміння здобувачів самостійно опрацьовувати наукові концепції, підходи, висловлювати власну думку, здійснювати порівняльно-правове та компаративістське дослідження державно-правових явищ тощо.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-05-46М, теорія держави, право
Шифр: 07-05-46М
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правових природоохоронних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 07 Груд 2022 07:32
Останні зміни: 07 Груд 2022 07:32
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24888
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року