Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-03-117M Марчук, Р. М. та Марчук, Н. М. та Марчук, М. М. (2022) Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
02-03-117М.pdf

Download(899kB)

Анотація

Метою вивчення дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» є ознайомлення студентів з проблематикою експлуатації, як окремих автомобілів, так і цілих автомобільних парків; організацією технічного обслуговування і ремонту автотранспортних засобів; розробленням нормативних документів щодо профілактичного обслуговування; раціональною послідовністю виконання відповідних технологічних процесів; проведенням аналізу техніко-економічних показників діяльності автотранспортних, автообслуговуючих, авторемонтних підприємств. Завдання вивчення дисципліни – отримання студентами знань в галузі технічної експлуатації, технології та організації процесів технічного обслуговування і ремонту рухомого складу, проектування структурних підрозділів автотранспортних, автообслуговуючих, авторемонтних підприємств.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 02-03-117M, технічна експлуатація, автомобілі
Шифр: 02-03-117M
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 274 Автомобільний транспорт
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Автомобілів та автомобільного господарства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Груд 2022 18:28
Останні зміни: 08 Груд 2022 18:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24894
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року