Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» денної та заочної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-03-120M Марчук, Р. М. та Марчук, Н. М. та Марчук, М. М. (2022) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
02-03-120М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Загальновідомо, що автомобільний транспорт – це найбільш маневрений і ефективний вид транспорту. Основне призначення автомобільного транспорту – своєчасне, якісне і повне задоволення потреб промисловості країни і населення у перевезеннях. Поряд з цим автомобільний транспорт – це не тільки перевезення вантажів і пасажирів в комерційних цілях, а і значна, з постійним приростом кількість автомобілів, які використовуються у повсякденному житті індивідуальними власниками. На даний час автомобільний парк країни постійно поповнюються автотранспортними засобами нової конструкції, що використовують альтернативні види пального, вдосконалюється структура рухомого складу (р.с.), зростає кількість транспортних засобів великої вантажопідйомності і пасажиромісткості тощо. Метою вивчення дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» є ознайомлення студентів з проблематикою експлуатації, як окремих автомобілів, так і цілих автомобільних парків; організацією технічного обслуговування і ремонту автотранспортних засобів; розробленням нормативних документів щодо профілактичного обслуговування; раціональною послідовністю виконання відповідних технологічних процесів; проведенням аналізу техніко-економічних показників діяльності автотранспортних, автообслуговуючих, авторемонтних підприємств.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 02-03-120M, технічна експлуатація, автомобілі
Шифр: 02-03-120M
За видами робіт: Конспект лекцій
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 274 Автомобільний транспорт
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Автомобілів та автомобільного господарства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Груд 2022 18:28
Останні зміни: 08 Груд 2022 18:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24895
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року