Методичні вказівки з виробничо-тренінгової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Управління фінансово-економічною безпекою» спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-305M Ляхович, О. О. та Заячківська, О. В. та Мощич, С. З. (2022) Методичні вказівки з виробничо-тренінгової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Управління фінансово-економічною безпекою» спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-03-305М.pdf

Download(835kB)

Анотація

Виробничо-тренінгова практика є складовою частиною освітньо-професійної програми «Управління фінансово-економічною безпекою» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та проводиться відповідно до затверджених робочих навчальних планів та графіку навчального процесу з метою закріплення здобувачами вищої освіти системи професійних вмінь і навичок, а також набуття досвіду професійної діяльності. Даний вид практики призначений забезпечити на основі сучаних методів та форм навчання формування у здобувачів вищої освіти професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-03-305M, управління, фінансово-економічна безпека
Шифр: 06-03-305M
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економічної безпеки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Груд 2022 18:28
Останні зміни: 08 Груд 2022 18:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24897
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року