Методичні вказівки з виробничо-тренінгової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-306M Заячківська, О. В. та Ляхович, О. О. та Дума, В. Л. (2022) Методичні вказівки з виробничо-тренінгової практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-03-306М.pdf

Download(787kB)

Анотація

Виробничо-тренінгова практика є складовою частиною освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» другого рівня вищої освіти (магістр) за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та проводиться відповідно до затверджених робочих навчальних планів і графіку навчального процесу з метою закріплення студентами системи професійних вмінь і навичок, а також набуття досвіду професійної діяльності. Практична підготовка покликана забезпечити набуття практичних навиків роботи в ринкових умовах господарювання, вміння самостійно вести аналітичну та дослідну роботу з обраної спеціальності. При проходженні практики студенти керуються розробленими методичними вказівками з виробничо-тренінгової практики для студентів другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», яка охоплює глибоке вивчення процесу фінансово-господарської та управлінської діяльності підприємства, банківських чи страхових установ, державних, муніципальних чи підприємницьких структур. Виробничо-тренінгова практика має на меті засвоєння практичних навичок і вмінь та закріплення знань, отриманих студентами в процесі навчання на основі розширеного вивчення діяльності бази практики.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-03-306M, фінанси, банківська справа, страхування
Шифр: 06-03-306M
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 72 Фінанси, банківська справа та страхування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економічної безпеки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Груд 2022 18:28
Останні зміни: 08 Груд 2022 18:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24898
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року