Харчова хімія (укр.). Food chemistry (en.)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Харчова хімія (укр.). Food chemistry (en.). [Опис дисципліни]

[img] Text
Харчова хімія ЦЗП1.7.pdf

Download(227kB)
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: закони хімії, неорганічні сполуки, фізична хімія, колоїдна хімія, молекули, термодинаміка, гетерогенні системи, біоорганічна хімія, аміни, нітрогеновмісні сполуки, амінокислоти, пептиди, білки, амінокислоти, вуглеводи, ліпіди, вітаміни, мінеральні елементи, вода, харчові добавки, біологічно активні добавки, раціональне харчування, laws of chemistry, inorganic compounds, physical chemistry, colloidal chemistry, molecules, thermodynamics, heterogeneous systems, bioorganic chemistry, amines, nitrogen-containing compounds, amino acids, peptides, proteins, amino acids, carbohydrates, lipids, vitamins, mineral elements, water, food additives, biological active supplements, rational nutrition
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 16 Груд 2022 10:37
Останні зміни: 28 Груд 2022 07:31
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24963
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року