МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних занять із освітньої компоненти «Біохімія рослин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання Частина 1.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-235М Володимирець, В. О. (2022) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних занять із освітньої компоненти «Біохімія рослин» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання Частина 1. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-02-235М.pdf

Download(491kB)

Анотація

«Біохімія рослин» є однією із найважливіших фундаментальних освітніх компонентів у підготовці фахівців із агрономії. Вона вивчає специфічні біологічні процеси в рослинах на молекулярному рівні, речовинний склад та обмін речовин рослинних організмів. Мета викладання освітньої компоненти “Біохімія рослин” полягає у вивченні здобувачами освіти речовинного складу рослинних організмів, структури, властивостей і біологічної ролі найважливіших сполук, які входять до складу рослин, окремих процесів метаболізму, що забезпечують повноцінне функціонування організму. Основними завданнями освітньої компоненти є: розуміння біологічної ролі та значення різних груп органічних сполук у життєдіяльності рослинних організмів; з’ясування будови та структури найважливіших біохімічних компонентів у взаємозв’язку з їхньою роллю; характеристика шляхів перетворення основних біохімічних сполук; з’ясування механізмів дії біологічно активних сполук рослин; знання біохімічної характеристики найважливіших життєвих процесів (фотосинтезу, дихання, різних видів бродіння, синтезу білків, нуклеїнових кислот); встановлення залежності біохімічних процесів від внутрішніх і зовнішніх регуляторів.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-02-235М, біохімія рослин
Шифр: 05-02-235М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 23 Груд 2022 09:21
Останні зміни: 23 Груд 2022 09:21
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/24998
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року