Силабус навчальної дисципліни «Нова історія країн Європи, Америки, Азії та Африки» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-140S Олексін, Ю. П. та Плюта, Н. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Нова історія країн Європи, Америки, Азії та Африки» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)». [Силабус]

[img] Text
07-03- 140S.pdf

Download(269kB)

Анотація

Викладання курсу «Нова історія країн Європи, Америки, Азії та Африки» є актуальним і має на меті: опанування студентами суті історичних процесів, що відбувалися у тогочасному суспільстві; навчити майбутніх спеціалістів використовувати глибокий аналіз конкретних історичних подій для наукових узагальнень, висновків; усвідомлення об'єктивного характеру, взаємозв'язку та взаємозалежності, а також закономірностей суспільного розвитку, ролі об'єктивного і суб'єктивного факторів в історії Нового часу; формування загальних, спеціальних, професійних компетентностей, достатніх для ефективного розв’язування стандартних і нестандартних комплексних задач у професійній педагогічній діяльності в навчальних закладах середньої освіти, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов; формування професійних компетентностей майбутніх учителів історії з фаховими інтересами до впровадження інноваційних технологій з метою безперервного подальшого навчання та підвищення професійного рівня, що забезпечить високий рівень їх конкурентоспроможності та затребуваності на ринку праці; навчити студентів зіставляти історичні події, процеси з епохами, орієнтуватися у науковій періодизації історії Нового часу; сформувати навики застосовувати набуті знання у вивченні подальших етапів розвитку світового історичного процесу.

Title in English

SYLLABUS ducational component A new history of the countries of Europe, America, Asia and Africa ОК 20 Code in Educational Program Educational level: Вachelor’s (first) 01 Field of knowledge: Education / Pedagogy 014 Field of study: Secondary education 014.03 Educational Program: Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-140S, нова історія, країни, Європа, Америка, Азія, Африка
Шифр: 07-03-140S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 11 Освітні, педагогічні науки
Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 04 Січ 2023 12:22
Останні зміни: 04 Січ 2023 12:22
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25035
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року