Методичні вказівки до проведення педагогічної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Креативна та цифрова культура» спеціальності 034 «Культурологія» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-07-194М Наконечна, О. П. (2023) Методичні вказівки до проведення педагогічної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Креативна та цифрова культура» спеціальності 034 «Культурологія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-07-194М.pdf

Download(281kB)

Анотація

Метою проведення педагогічної практики є забезпечення закріплення суттєвих теоретичних знань через поглиблення практичної підготовки до набуття досвіду педагогічної діяльності. Проходження педагогічної практики сприятиме досягненню таких цілей: • Ознайомлення студентів з передовим педагогічним досвідом, основними формами, принципами і методами викладання культурологічних і філософських дисциплін та його практичним опануванням безпосередньо в ході навчального процесу. • Набуття професійних якостей майбутнього викладача, які відповідають вимогам сучасного суспільства, а також формування особистих людських якостей фахівців • Виховання у студентів творчого, дослідницького підходу до педагогічної й виховної діяльності. • Формування потреб у самоосвіті, самовихованні та підвищенні своєї кваліфікації. Зміст педагогічної практики складається з організаційної, навчально-методичної й виховної роботи.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-07-194М, креативна культура, цифрова культура
Шифр: 06-07-194М
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 3 Гуманітарні науки
Шифр галузі знань > 3 Гуманітарні науки > 34 Культурологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Філософії та культурології
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 05 Січ 2023 07:49
Останні зміни: 05 Січ 2023 07:49
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25043
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року