СУСПІЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ:СУЧАСНІ ОСВІТНІ ВИКЛИКИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

НУВГП, . та Кафедра суспільних дисциплін, . (2023) СУСПІЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛІЗАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ:СУЧАСНІ ОСВІТНІ ВИКЛИКИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Кафедральна монографія 2023- ост.верс зах.pdf

Download(1MB)

Анотація

Монографію присвячено актуальним проблемам сучасної психолого-педагогічної думки. Зокрема, в науковому дослідженні розкриваються такі аспекти: управління закладом ЗСО в умовах модернізації; управління якістю вищої освіти в україні; формування наукової компетенції магістрів в умовах супервізії; духовні цінності як психологічна підтримка студентів-учасників бойових дій в кризових умовах; формування комунікативної компетентності майбутнього викладача ЗВО в умовах магістратури; статево-рольові відмінності у ставленні до інвалідизованих; сформованість структурних елементів емоційного інтелекту в підлітковому віці. Рекомендовано для науковців, викладачів, магістрантів та студентів університетів.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: суспільні дисципляни, компетентність, монографія, кафедра суспільних дисциплін
ISBN: 978-617-601-394-5
УДК: 378.7:159.9
Бібліографічний опис: Суспільні дисципліни як фактор формування цивілізаційної компетентності: сучасні освітні виклики і перспективи розвитку : монографія / за заг. ред. проф. Ю. Олексіна. - Рівне : НУВГП, 2023. - 249 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 27 Січ 2023 11:42
Останні зміни: 27 Січ 2023 11:42
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25164
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року