Силабус навчальної дисципліни «Наукові основи створення машин» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг машин і обладнання» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-72S Кравець, С. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Наукові основи створення машин» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг машин і обладнання» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». [Силабус]

[img] Text
02-01-72S.pdf

Download(191kB)

Анотація

Анатоція освітньої компоненти. Майбутньому фахівцеві в галузі машинобудування необхідні глибокі знання зі створення і випуску конкурентоспроможної продукції – машин та обладнання для прокладання підземних інженерних комунікацій: газо- і водопроводів низького тиску, оптико-волоконних та інших ліній зв’язку, термо- і гідромеліоративних систем, енергосилових ліній, протиерозійних систем та інших комунікацій із використанням сучасних поліетиленових матеріалів. У результаті вивчення дисципліни магістри оволодівають знаннями про алгоритми створення сучасних машин та обладнання для прокладання підземних комунікацій, по їх дослідженню, визначенню раціональних параметрів, проектуванню із використанням сучасних програмних засобів Мета викладання дисципліни НОСМ є формування у майбутніх фахівців інженерних знань щодо проектування, конструювання, створення та ефективного застосування машин та обладнання на прикладі прокладання підземних комунікацій різного призначення. Основним завданням освітньої компоненти є: навчити студентів застосовувати загальні та спеціальні методи дослідження, оптимізації та створення машин на прикладі машин і обладнання для прокладання підземних комунікацій, а також для вдосконалення існуючих і створення нових надійних і енергозберігаючих машин для земляних робіт.

Title in English

SYLLABUS SCIENTIFIC FUNDAMENTALS OF MACHINES ОК 5 Code in Degree Programme Level of Education: master’s (second) 13 Field of Knowledge Mechanical engineering 133 Field of Study Industry engineering Degree programme " Engineering of machines and equipment "

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 02-01-12S
Ключові слова: 02-01-72S, наукові основи, створення машин
Шифр: 02-01-72S
Тематики: Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія
Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія > 133 Галузеве машинобудування
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 01 Лют 2023 09:55
Останні зміни: 01 Лют 2023 09:55
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25199
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року