Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп'ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 1.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-04-249М Круліковський, Б. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп'ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 1. [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-04-249М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Освітня компонента вивчається в другому семестрі магістерсько- го циклу підготовки і призначена для надання здобувачам навичок проведення досліджень параметрів роботи апаратних засобів об'єктів професійної діяльності і визначення можливостей оптимізації їх робо- ти. Особлива увага звертається на використання доступних широко відомих і безпечних програмно-апаратних засобів підвищення проду- ктивності обробки інформації в комп'ютерних системах. Це дозволить випускникам вдосконалити дослідницькі вміння і більш глибоко осмислити принципи ефективного використання наявної обчислювальної тезніки на робочому місці. Перелік лабораторних занять спрямований на використання безкоштовних програмних продуктів з метою економії бюджетних коштів і під час навчання і під час майбутньої виробничої діяльності.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-04-249М, дослідження, оптимізація комп’ютерних систем
Шифр: 04-04-249М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології
Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 123 Комп’ютерна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Обчислювальної техніки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 10 Лют 2023 07:57
Останні зміни: 10 Лют 2023 12:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25286
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року