Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 2.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-04-250М Круліковський, Б. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 2. [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-04-250М.pdf

Download(2MB)

Анотація

Частина 2 методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з освітньої компоненти «Дослідження та оптимізація комп'ютерних систем» знайомить здобувачів з програмними засобами очищення системи і налаштування апаратних засобів на оптимальну продуктивність. Запропоновані для опанування утиліти в більшості реалізують комплексні підходи до очищення програмного забезпечення системи в цілому і не націлені на оптимізацію роботи певної апаратної компоненти. Значна увага приділена утилітам оптимізації роботи відеосистем ПК, складність і вартість яких значно зросли внаслідок підвищення вагомості графічної інформації в сучасних інформаційних технологіях. Саме з цієї причини підвищена увага приділена ознайомленню з порядком оптимізації відеокарти за допомогою утиліти MSI Afterburner, яка на сьогодні вважається однією з найкращих для виконання своїх задач. При використанні будь-яких програм розгону ПК в цілому і окремих компонентів гарним рішенням стрес-тестування оптимізованої системи вважається комплекс ОССТ, тому він розглядається в роботі №9. Кількість годин на опрацювання окремої утиліти залежить від зацікавленості здобувача вищої освіти в опануванні предмету або в оптимізації власного ПК. Варто зазначити, що за отримання та представлення розширених результатів розгону і оптимізації студент може отримати більше ніж 5 балів.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-04-250М, дослідження, оптимізація комп’ютерних систем
Шифр: 04-04-250М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 123 Комп’ютерна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Обчислювальної техніки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 10 Лют 2023 08:06
Останні зміни: 10 Лют 2023 08:06
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25287
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року