Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-083S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-083S.pdf

Download(401kB)

Анотація

«Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є обов’язковою компонентою ОП, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі вивчення дисципліни студенти розробляють конкретний проект виробництва певного товару (послуги), вивчають процес створення нового типу послуг, аналізують господарську діяльність підприємств, вивчають фінансові, техніко-економічні та організаційні механізми з метою реалізації конкретних завдань. Предметом навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельноресторанному господарстві» є практика підприємництва. Бізнес-план є результатом дослідження й організаційної роботи підприємця, що ставить за мету вивчення конкретного напряму діяльності фірми на визначеному ринку в конкретних організаційно-економічних умовах. Метою навчальної дисципліни є підготовка фахівців, які за рахунок набутих знань, навичок і вмінь, зможуть на практиці планувати всі етапи підприємницького циклу в готельно-ресторанному господарстві.

Title in English

SYLLABUS Business planning in the hotel and restaurant industry ЦПП 2.8 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-083S, бізнес-планування, готельно-ресторанне господарство
Шифр: 05-08-083S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 28 Лют 2023 10:42
Останні зміни: 28 Лют 2023 10:42
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25515
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року