Силабус навчальної дисципліни «Основи безоплатної правової допомоги в Україні» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, які навчаються за освітньо-науковою програмою "Право" спеціальності 081 «Право»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-05-31S Швець, О. М. та Бідюк, С. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Основи безоплатної правової допомоги в Україні» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, які навчаються за освітньо-науковою програмою "Право" спеціальності 081 «Право». [Силабус]

[img] Text
07-05-31S.pdf

Download(253kB)

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни «Основи безоплатної правової допомоги в Україні» є забезпечення оволодіння студентами теоретичними, методологічними і методичними основами організації та надання високо кваліфікованої правової допомоги населенню в Україні з урахуванням різноплановості правових проблем та її комплексності на основі врахування сучасного стану і тенденцій розвитку світової і української юриспруденції з використанням новітніх інформаційних і комунікаційних технологій. Основними завданнями навчальної дисципліни є: теоретична підготовка студентів з питань загальних положень, принципів та методів організації системи безоплатної правової допомоги, знань про нормативно-правову базу, що формує підстави надання БПД та її реалізацію, забезпечення якості БПД на основі поєднання наукових доктрин з практичною сферою.

Title in English

SYLLABUS Fundamentals of free legal aid in Ukraine ВБ5 Code in Degree Programme Level of Education: educational and scientific (third) 08 Field of Knowledge Law 081 Field of Study Law Degree Programme: «Law»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-05-31S, основи, безоплатна правова допомога, Україна
Шифр: 07-05-31S
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правових природоохоронних дисциплін
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 01 Бер 2023 10:46
Останні зміни: 01 Бер 2023 12:14
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25539
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року